Kontakt oss: 21 64 02 88

Flyttevask

Flytting krever nøye renhold, slik at boligen eller kontorene etterlates i en perfekt stand. Ta nytte av vår 100 % fornøyd garanti på flyttevask!

Vår 100 % fornøyd garanti! Ingen betaling før du har godkjent renholdet.

Flytting krever nøye renhold, slik at boligen eller kontorene etterlates i en perfekt stand. Vi har 100 % fornøyd garanti på flyttevask, det betyr at du ikke betaler før du har godkjent renholdet. Denne garantien kan også brukes av de som overtar enheten.

Flyttevask er en grundig rengjøring der man er nødt til å være nøye, og vi etterlater boligen eller kontoret grundig rengjort og velduftende. Vi tar oppdrag innen flyttevask i Oslo og Akershus.

Vi er tilgjengelige for oppdrag 7 dager i uken. Vil du bruke oss på søndager og andre røde dager medfører det et pristillegg på 40%. På lørdager er tillegget 20%. Vi vil komme med et tilstrekkelig antall renholdsmedarbeidere for å fullføre oppdraget på en dag.

Vanlig tid for oppstart av våre oppdrag er klokken 08.00. Dersom dere ønsker et annet tidspunkt, kan dere gi oss beskjed om dette. Vi kan normalt komme på kort varsel.

En standard arbeidsplan for en flyttevask er som følger:

  • Tørrmopping av alle tak og vegger.
  • Vasking av alle dører, karmer og lister.
  • Vasking av alle gulv og åpne flater.
  • Vasking av kjøkkenskap utvendig og innvendig.
  • Vasking av garderobeskap utvendig og innvendig.
  • Pussing av alle vinduer utvendig og innvendig.
  • Fjerne alle flekker så godt som mulig.
  • Rengjøring av alle ventiler og rør.
  • Rengjøring av alle lysbrytere og stikk.
  • Rengjøring av WC og bad.

Vennligst gi oss beskjed om boligens størrelse i antall kvm på P-rom (netto bruksareal). Dersom det er hvitevarer,  persienner, balkong eller annet som skal vaskes i tillegg, trenger vi også opplysninger om dette.

Rens av sluk er også en tilleggstjeneste, samt at det er tillegg for rengjøring av mer enn ett bad og ett (separat) toalett. Dersom boligen har et renholdsbehov som er utover det normale, som rester etter røyk eller sot i veggene, trenger vi å vite om dette på forhånd.

Sitat, e-post fra kunde:

De to ansatte fra Renholdsspesialist1 som utførte flyttevasken hos oss fortjener ekstra skryt og en klapp på skuldra.

Oppdraget ble utført på overraskende kort tid, og resultatet var meget bra.

De to små filletingene vi påpekte ved gjennomgang ble utbedret umiddelbart uten diskusjon, og da leiligheten ble overlevert til sin nye eier lurte både kjøper og megler på hvem som hadde utført renholdet, fordi det var så bra gjort.

Mvh Daniel Georg

100 % fornøyd garanti!

Vi har 100 % fornøyd garanti på flyttevask. Vi er ikke ferdige før du er helt fornøyd, og dere betaler først etter at dere har godkjent renholdet. Garantien overføres også til de som skal flytte inn, slik at dere ikke vil oppleve problemer i etterkant.

flyttevask2